Monday, February 28, 2011

25.02.2011

Kuna see oli juba 3 päeva tagasi, siis eriti ei mäleta. Aga seda, et Merle oli jälle kuskil Soomes suusamaratonil ja Ellen oli.
Kõigepealt läksime siis Veronikaga juba mingi 2 niitu (jaa, tal on okseviirus läi :D). Siis kõigepealt me mõtlesime et issandjumal midagi pole teha aga siis kohe suutis Ellen meile jälle tööd anda- laske tarmotallis Benton koplisse ja ärge tuusti laske. Kõmpisime siis sinna. Panime Bentonile juba teise teki ja päitsed pähe ja hakkasime teda koplisse viima, kuid siis nägime, et Grenader oli koplis! Mõtlesime siis, et paneme ta ette koplisse, läksime juba õue, kuid Zulu (mul on viimaselajal vist nimede mäluauk, oli see ikka ta nimi??) oli seal. :( Kõigepealt panime Bentoni veidiks boksi ja läksime ise sadularuumi kuivikuid sööma. :) Olime seal veits aega ja siis mõtlesime, et äkki keegi on juba koplist ära toodud. Polnudki. :( Võtsime siis Bentonilt topeltteki seljast ära ja läksime teisele poole tagasi. Vahepeal jalutas meile juba vastu Helena, kes Veronika kohe lumehange lükkas ja igastvärki. Tagasi jõudes ütlesime siis Ellenile et koplid olid täis ja Ellen tahtis et kui need ikka vabaks ei lähe me teda kordetaksime. Palusime siis jumalat et üks koppel vabaneks, et me teda kordetama ei peaks, sest trennini polnud ka enam eriti palju aega. Kõmpisime siis JÄLLE tagasi, kuid koplid polnudki vabanenud. :( Mõtlesime et ootame veel natuke, enne kordetama minemist. Õnneks tuli siis sinna Lena ja me kohe lootsime, et ta toob Grenaderi ära. Ütles, et see tal küll plaanis pole, kuid Zulu pidi ta küll ära tooma. Me peaaegu hüppasime rõõmust... :D Panime siis Bentonile jälle topeltteki selga ja viisime ta kopli. Me loodsime et ta hakkab nüüd jooksma või midagi , aga seisis paigal. Siis Helena mingi üritas seal teda ajada vahepeal veits edasi aga Bentonil oli ikka jumala savi :D Siis ainult tegi paar galopisammu kui veok mööda sõitis. Me läksime siis jälle minema. Mingi aeg (4 vist) tulime jälle tagasi Angelale ja Ermisele järgi. Kui nad valmis olid tõime Bentoni koplist ära ka. Just kui välja läksime tuli rong. KUURAAT ma ütlen. Lõpuks saime siis tulema ja jõudsime niitu tagasi.
Trennis suht tegime õladseessõitu ja küljendamist. Algul mingi Ellen küsis, millal te viimati seda tegite, kõik olid vait, sest me polegi teinud seda. :D Igatahes suht norm oli Angela kohta. Muidu algul ta mingi kihutas, aga lõpuks rahunes maha. Pärast kui higitekid selga juba panime tegin nii, et lasin ratsme vabaks ja tegin natuke traav-samm üleminekuid. Jumala hästi tuli säärele tagasi. :)
Pärast siis olime mingi poole kaheksani seal, vaatasime kuidas Stella ja Mirjam hüppasid.

1 comment: