Sunday, March 13, 2011

09.03.2011 ja 11.03.2011

Treeningvõistlus siis niidus jälle. Me jõudsime mingi pool alles kohale ja pidime üliruttu tegema. Läksime siis teisele poole ja teised olid mingi seljas juba. :S Ma üliruttu panin ratsasaapad ja teised asjad ning läksin ka soojendama. Kõige viimasena. :( Parkuuri pidin ka seljas õppima. Angela oli suht norm. Muidu sõitsin 80 ja esimeses osas tuli üks latt maha. Sain ikka teise osa ka sõita ning ka seal tuli ühel takistusel latid maha. Veronikal tuli ka esimeses

osas latt maha ning teises osas oli üks tõrge. Temaarust oli ilge putkapäev. Võitis Iiris Varunaga. Sõime pärast vastlakukleid ja läksime minema.
Eriti ei mäletanud ja nüüd kirjutan mingi lühikese teksti ka reedest. :D

Reedel läksime suht vara niitu ja siis kohe Ellen tahtis et me Pokkerit jalutaks. Jalutasime teda mingi pool tundi. Maneeži olid mingid uued plakatid ka ilmunud võistluste jaoks. Trennis muidu olin mina Angelaga, Veronika Ermisega, Helena Patricijaga ning Isabel Pristoliga. Nagu võistlustel. Kõigepealt tegime mingit traaviharjutust. Angela oli imekombel isegi natuke ratsmes vahepeal. Hüppasime mingi üliväikse voldipealt mingit 40cm lattaeda. :D Siis tulime väikest süsteemi (mille esimene oli see 40cm lattaed) ja väikest okserit. Merle hakkas siis süsteemi tagumist lattaeda tõstma. Tulime paarkorda ja jälle tõstis. Lõpuks oli meeter. :D Esimene meeter Angelaga vist. Okseri tagumise tõstis ka 90 peale. Muidu pärast pesime Angela ja Ermise jalgu ja saba ja viisime nad ära. Vaatasime ka seitsmest trenni kus Stella oli Calendulaga ja Charlotte Bentoniga. Veel oli mingeid inimesi. Charlotte kukkus alla ka.

Esimest korda siis üks pilt ka. Pildistas Karmen.

No comments:

Post a Comment