Tuesday, April 12, 2011

06.04 ja 08.04

Eriti ei mäleta seda ammust trenni, aga kirjutan midagi. :D
Kolmapäeval siis oli jälle väike hüpekas. Mina-Angela, Veronika-Benton, Helena-Ermis, Karin-Pristol. Alguses suht tegime jälle koolisõitu võinii. Anks ei tahtnud ka üldse ratsmesse minna. Ei hüpanud palju muidu. Hüppasime kõigepealt ühte kavaletti, siis tuline kolmest kavaleti rida. (iga vahel oli 3 sammu) Seal oli alguses Angela suht paha ja tahtis kihutada, niiet sammud ei mahtunud korralikult ära. Teist pidi oli hea, Merle kiitis mu reaktsiooni, kui Anksu vingerdama tahtis hakata. Üle pika aja tegin midagi õigesti. :D Siis tulime veel sellist rida, kus oli kolme ristiga peneroll, siis ühe või kahe sammu pärast okser. Selline tunne oli et Angela sureb vahepeal ristidel välja, kuigi Merle ütles et ära kihuta. :D Siis tulime veel ühte veits kõrgemat lattaeda ja jälle Anksu polnud eriti hea, ajas ühe korra lati ka maha. Viimane kord oli ok. Rohkem ei mäletaa. :D

Reedel oli siis nii, et kell viis olid mina-Angela, Veronika-Ermis, Helena-Pokker, Karin-Fryc, Isabel-Varuna, Stella-Benton. Anksu oli vahepeal hästi hea, tundsin vist esimest korda elus et ta lõdvestab. Pikendas ka hästi.
Vahepeal galopis ka oli hea ja ei kihutanud. :D Siis vahepeal, kui olin pika ratsmega sammu teinud tahtis jälle kihutada ja mitte ratsmesse minna. :( Veronika algul oli häppi, et sai Ermise, aga pärast trenni rääkis, et Ermis oli paha. Stella oli kell 7 Anksuga ka hüppetrennis, sest ta ka temaga ponikarikale. Väikeste peal tuli hästi välja, aga kui Merle tõstis siis Angela isegi tõrkus kaks korda. :( Kurblugu. Lõppkokkuvõttes Stellale Angela ei meeldinud.

Pilt jälle Karmeni tehtud. :)

No comments:

Post a Comment